FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

ABBA Gold Europe - Sneek - 28 september 2018 - 21:00 uur

© x

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!

Logisch dat ABBA populairder is dan ooit, meer dan 30 jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen. Niet voor niets dat zoveel muzikanten repertoire van ABBA hebben gespeeld. Het is simpelweg een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is!

De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 15,- VVK // € 17,50 ZAAL
Aanmelden:
|
Locatie: Poppodium het Bolwerk | Kerkgracht 8 | 8601EC Sneek
Organisatie: Website