FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

De Rode Horde speelt - Oosterwolde - 13 oktober 2018 - 20:00 uur

© Stichting De Kortsluiting

Vorig jaar speelde De Rode Horde hun voorstelling "Rugslurf" al voor ons en deze werd bijzonder goed ontvangen. Daarom heeft Stichting De Kortsluiting besloten ze nog eens hier heen te halen voor een geweldige avond vol lach en vermaak.

“DROOGMUKKEL V.” is alweer de 139-ste voorstelling van De Rode Horde en bestaat uit een aantal losse scènes waarin DRH zijn droogkomische en absurdistische stijl tentoonspreidt. Het boeken van een hotelkamer, een bezoek aan de dierenarts, een boekpresentatie en nog een aantal andere scènes laten zien dat het communiceren in het dagelijks leven niet altijd meevalt. 

Humor op de vierkante millimeter voor liefhebbers. 

De Rode Horde bouwt sinds mensenheugenis aan een oeuvre. Het heeft ze inmiddels de status van een van de meest onbekende theaterduo’s van het land heeft opgeleverd. Waar De Rode Horde ook komt, steevast missen de mensen die niet komen een unieke kans op een avondje echt lachen. 

Datum en aanvang voorstelling :
Zaterdag 13 Oktober om 20:30 uur (zaal open om 20:00 uur)

Kaarten kosten € 10 en zijn verkrijgbaar bij :
Kadoshop Apart, Molenweg 8, Oosterwolde
Fletcher Hotel-Restaurant De Zon, Stationsstraat 1, Oosterwolde

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 10
Aanmelden:
|
Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant De Zon | Stationsstraat 1 | 8431ET Oosterwolde
Organisatie: Stichting De Kortsluiting | 06-29626750 | promotie@dekortsluiting.nl | Website