FrieslandAgenda, powered by AgendaConnect, Haal meer uit je evenement!
Powered by AgendaConnect

Deel:

Inez Timmer met Vijf minuten voor aanvang
 - Sneek - 09 februari 2019 - 16:00 uur

© x

Solomusical van Inez Timmer
In het voorjaar 2018 komt Stichting TheaterIneziatief met een nieuwe show. Een blijmoedige rollercoaster die het publiek meezuigt in de mallemolen van het leven van  musicalartieste Inez Timmer. Bekende musical hits in alle talen, persoonlijke ontboezemingen, hemelhoge pieken en diepbedroefde dalen. Een leven vol tegenstellingen samengebracht in de solomusical ‘Vijf minuten voor aanvang’.
Glamour en eenzaamheid. Onrust achter de coulissen, lichte paniek in de kleedkamer. De artiesten worden  omgeroepen, de licht en geluidsmensen staan paraat. Er heerst een gespannen bedrijvigheid die het publiek ontgaat. Vijf minuten voor aanvang van de voorstelling is het vaak een georganiseerde chaos in het hoofd van een artiest. ‘Waar slaap ik straks in München .... Oh, de gynaecoloog moet ik nog terugbellen, maar wat is opvlieger in het Duits? Wat doet die rimpel daar opeens? Waar kan ik vanavond een borrel halen? 
Huh, welke idioot heeft die tekst nu veranderd??’ En dan is het tijd om te stralen. Altijd. Geen excuus. In deze solomusical vertelt Inez het verhaal van een internationale musicalartieste, steeds weer aarden in een ander land en aanpassen aan een andere cultuur. Inez vertelt over het buitengewone leven achter de schermen en over bewonderd worden door duizenden mensen. Een verhaal over roem, glitter en glamour, en je tegelijkertijd moederziel alleen kunnen voelen. 

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 12
Aanmelden:
Locatie: Noorderkerkzaal | Oud Kerkhof 11 | 8601 EE Sneek