FrieslandAgenda, powered by AgendaConnect, Haal meer uit je evenement!
Powered by AgendaConnect

Deel:

Woodstock the Story (50th Anniversary Tour) - Sneek - 15 februari 2019 - 20:15 uur

© x

Woodstock the Story
Drie dagen Peace, Love & Music in een eigenzinnige theatervoorstelling van bijna drie uur. 

Drie dagen in drie uur
Het legendarische Amerikaanse ‘Woodstock Music & Art Festival’ in 1969 was het hoogtepunt van de flowerpower en de hippiecultuur. Woodstock the Story neemt de bezoeker mee naar dit roemruchte festival. Theaterscènes, beelden, de gepassioneerde live-band, geweldige muziek en ontwapenende humor geven een oprecht flowerpower-gevoel. Een unieke belevenis van bijna drie uur, met de beste nummers van de beste bands die tijdens de ‘Three Days of Peace & Music’ optraden.

De 9-koppige cast verandert het theater in een festivalterrein en laat je met overgave de muziek beleven van onder anderen The Who, Santana, Melanie, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Sly & The Family Stone, Jefferson Airplane, Crosby Stills & Nash, Creedence Clearwater Revival en vele anderen.

So, what’s the story?
Woodstock the Story verhaalt het gevoel van een generatie; van artiesten en bezoekers die natuurlijk geen idee hadden dat ze op dat moment (muziek)geschiedenis aan het schrijven waren. De voorstelling laat het je beleven en voelen: de idealen, ideologieën, wensen, dromen; de tegenstellingen in de samenleving en de daaruit voortvloeiende protestsongs. Op de stoelen mensen: ook na vijftig jaar is positieve tegencultuur nog onverminderd noodzakelijk!

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 25
Aanmelden:
Locatie: Theater Sneek | Westersingel 28 | 8601GR Sneek