Ook in hun..." />
Ook in hun..." /> 30 maart 2019: Het Groot Niet Te Vermijden – The Inevitables - <div>Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse samenstelling maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot hun "dan weer dit dan weer dat" theater. </div><div>Ook in hun...

Deel:

Het Groot Niet Te Vermijden – The Inevitables - Sneek - 30 maart 2019 - 20:15 uur

© Jan-Willem_Bullee

Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse samenstelling maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot hun "dan weer dit dan weer dat" theater. 
Ook in hun nieuwe humoristische muziekvoorstelling ´The Inevitables´ nemen zij u op bliksembezoek mee langs alle muzikale uithoeken van de wereld.
Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages. 

Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een unieke formule laten u een avond ontsnappen aan uw eigen sores.

Trouwe bezoekers reageren enthousiast op de frisse, energieke en eigentijdse uitstraling van ‘The Inevitables’. Kom naar het theater en geniet van Het Groot Niet Te Vermijden !

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 27,50
Aanmelden:
Locatie: Theater Sneek | Westersingel 28 | 8601GR Sneek