FrieslandAgenda, powered by AgendaConnect, Haal meer uit je evenement!
Powered by AgendaConnect

Deel:

Heidevolk - Leeuwarden - 11 januari 2019 - 20:45 uur

© -

Kameraden, het is zo ver! Na een buitenlandse veldslag van een jaar rondom het nieuwe album 'Vuur van Verzet', keert Heidevolk terug naar Nederland. Tijdens de '12 Provinciën Tour' ontbreekt een dikke show in Neushoorn natuurlijk niet.Dubbele cleane zang, dikke gitaarriffs, dubbele basdrums en Nederlandstalige teksten over heidense taferelen; dat kan alleen Heidevolk zijn.


 Op hun laatste wapenfeit 'Vuur van Verzet' bezingen ze de veldslagen uit de tijd van een vallend Romeins rijk en hoor je een mix van dikke metalsongs tot hymns. De Arnhemse folkmetalband is na een jaarlang in het buitenland, terug in Nederland. Tijdens deze tour, ter promotie van het album, doen ze alle twaalf provincies aan. Naast de nieuwe songs, spelen ze tijdens deze show ook een bloemlezing van hun oudere werk.Support komt van Alvenrad.

De Veluwse folkmetalband is het geesteskind van Mark Kwint en Jasper Strik. Begonnen als duo, is de band door de jaren heen uitgegroeid tot een livecollectief. Inmiddels hebben ze twee albums op hun naam staan, Habitat (2014) en Heer (2017). Ook zij zingen in het Nederlands en laten een heerlijk folkmetalgeluid horen.Zaal: ArenaType: Staconcert

Details van dit evenement


Aanmelden:
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden