FrieslandAgenda, powered by AgendaConnect, Haal meer uit je evenement!
Powered by AgendaConnect

Deel:

Prof. Nomad Session – Tribute To David Bowie - Sneek - 25 januari 2019 - 21:00 uur

© -

Klaar voor een onvergetelijke Bowie-avond? Er zullen veel hits voorbij komen, zoals: 'Rebel Rebel', 'Wild is the Wind', 'Ziggy', 'Heroes', 'Jean Genie', 'Fame', 'Let’s Dance' en 'Golden Years'. Maar er is ook aandacht voor de juweeltjes die minder bekend zijn.Drie jaar nadat de legendarische David Bowie overleed komt op speciaal verzoek een fantastische Prof Nomad-sessie (Bartel Bartels) weer bij elkaar om hem te eren.


De lofuiting was eerder op Nederlandse podia te zien en een hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol. Geen wonder dat het publiek verbijsterd was, want de show is een prachtige greep uit het repertoire van Bowie dat vanaf Space Oddity uit 1967 tot zijn dood loopt.De band bestaat deze avond uit topmuzikanten die normaal spelen met bijvoorbeeld Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, Dotan en Henny Vrienten.

De ongelooflijke Edgar Koelemijer zet een overtuigende David Bowie neer. Zoiets is Prof Nomad ook wel toevertrouwd. Zo werd in Ellen ten Damme een perfecte Blondie gevonden, kroop Paul de Munnik in de huid van Neil Diamond en werd Niels Geusebroek een treffende frontman van Coldplay.Zang: Edgar Koelemijer​Drums: Stephan van der MeijdenBas: Bartel BartelsToetsen: PP EvertsGitaar: Theo SiebenGitaar: Reinier Scheffer

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 11,00
Aanmelden: Via website |
Locatie: Poppodium het Bolwerk | Kerkgracht 8 | 8601EC Sneek