Talking Heads - Stop making Sense 35 jaar
FrieslandAgenda, Publiek platform voor Evenementen en Uitgaan in Friesland

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

Talking Heads - Stop making Sense 35 jaar - Leeuwarden - 11 oktober 2019 - 20:45 uur

© neushoorn

De concertfilm ‘Stop Making Sense’ van Talking Heads is legendarisch en inmiddels 35 jaar oud. Reden voor een feestje! De zeskoppige band van 35 jaar Stop Making Sense voert de plaat integraal uit, inclusief dansjes en grijze pakken.

Met een aanstekelijke en energieke show heeft ‘Stop Making Sense’ een diepe indruk achtergelaten bij menig muziekliefhebber. Alleen al de openingsscène spreekt tot de verbeelding. Talking Heads frontman David Byrne, in zijn eentje op een kaal podium die met enkel een gitaar en taperecorder ‘Psycho Killer’ uitvoert. De toon is gezet. De Nederlandse zeskoppige band blaast de legendarische film nieuw leven in en brengt de film van het doek naar het podium. Van Psycho Killer tot Crosseyed and Painless, ze komen vanavond voorbij. Natuurlijk doen ze dit zo natuurgetrouw mogelijk, waarmee ze behoorlijk dicht in de buurt van de Amerikaanse new wave band komen. Maak je klaar voor een bijzondere avond waar je bij wilt zijn!
Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: Kosten: 10,-
Aanmelden:
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden
Contact en overig: Website