Bökkers
FrieslandAgenda, Publiek platform voor Evenementen en Uitgaan in Friesland

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

Bökkers - Leeuwarden - 01 november 2019 - 20:45 uur

© neushoorn

De kroonprinsen van de dialectrock, Bökkers, komen met hun rechttoe rechtaan rock-’n-roll Neushoorn op zijn kop zetten! Al jaren weet de band in elke winderige uithoek van Nederland een ongekend hossend feest te vieren met rockkrakers als ‘Annie uut de Bochte’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet.’

Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans en een vaste notering in de Top2000 is Bökkers niet meer weg te denken. Waar ze komen, het is feest. Of dat nu in Paradiso is, op festivals als Zwarte Cross en Down the Rabbit Hole of in de vele discotheken en feesttenten. Dit jaar voegen de heren alweer hun zesde studioalbum aan hun repertoire toe. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt ‘Leaven in de Brouweri-je’ lekker landelijk. De single ‘Duutse Grens’ is al uitgebracht en heeft zijn weg naar het publiek al gevonden. De rest van de nieuwe nummers volgen heel snel. En ze spelen er vast en zeker een paar in Neushoorn. Dit feest wil je echt niet missen!
Zaal: Grote Zaal

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: Kosten: 19,50,-
Aanmelden:
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden
Contact en overig: Website