FrieslandAgenda, powered by AgendaConnect, Haal meer uit je evenement!
Powered by AgendaConnect

Deel:

Martijn Fischer zingt hits van Hazes + Laura Beekman - Sneek - 23 maart 2019 - 21:00 uur

© -

Martijn Fischer speelt André Hazes niet, hij is hem gewoon. Niemand anders kan zo goed de bekende volkszanger neerzetten. Fischer was Hazes in de musical 'Hij Gelooft in Mij' en de film 'Bloed, Zweet & Tranen', waarvoor de Utrechter onder andere een Gouden Kalf in ontvangst mocht nemen.Fisher vertolkte vanaf 2012 de hoofdrol in de Joop van de Ende-musical ‘Hij Gelooft In Mij’. De voorstelling was ruim twee jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontving hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.Martijn Fischer studeerde in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestbandje. Na zijn studie werkte Fischer bij diverse theatergezelschappen, zoals RO theater, het Nationaal Toneel en het Amsterdamse Bostheater. Zo was hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken ‘De Ingebeelde Zieke’ en ‘Augustus: Oklahoma’ van de Utrechtse Spelen.

Op televisie en het witte doek speelde Fischer in Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen, VRijland en als zanger Tony Kroeze in de serie Bagels & Bubbels.In 2013 zingt Fischer tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij op in de Ziggo Dome tijdens vier uitverkochte concerten van ‘Holland Zingt Hazes’.
Support: Laura BeekmanSinger-songwriter LAURA brak in 2016 voorzichtig door met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoete Witte Wijn’. Wat volgens kenners het ‘begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte’. Met de release van haar debuutsingle ‘Tot Snel’ belandde LAURA in de playlist van radiostation 100% NL. Niet veel later betrad de 21-jarige zangeres het ‘finale elftal’ van de online talentenjacht ‘Giels Talentenjacht’.Er volgde een zomer vol festivaloptredens, met als hoogtepunt een studiobezoek aan de goed beluisterde 3FM-show van Giel Beelen, waarin ze zichzelf aan het grote publiek presenteerde met een eigenwijze vertaling van de hit ‘Hey’ van Afrojack en Fais.In 2018 deed LAURA mee aan de Voice of Holland. Ze kreeg ook landelijke bekendheid met de filmtitelsong Hartenstrijd, die ze samen met Nick & Simon uitvoerde.VVK € 19,- / DEUR € 21,-

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 19,00
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: Poppodium het Bolwerk | Kerkgracht 8 | 8601EC Sneek