Kruistochten
FrieslandAgenda, Publiek platform voor Evenementen en Uitgaan in Friesland

Kruistochten - Leeuwarden - 31 mei 2019 - 17:30 uur

© Jacob van Essen

EEN AVONDVULLEND HILARISCH FAMILIEDRAMA bestaande uit 3 toneelstukken.

Een broer, zijn twee zusters en hun partners brengen een weekend met elkaar door in het ouderlijk huis. Als blijkt dat de jongste zuster Annet uitgerekend dàt weekend een romantisch tripje had gepland met haar zwager Norman raken alle veilige opvattingen over huwelijk en huwelijkstrouw op drift. Wat volgt is een ‘familieweekend’ vol intriges, onbegrip en verwijten. Huisgemaakte natuurwijn, een zelfgemaakt bordspel, een kat hoog in de boom en een dirty weekend aan zee zijn de ingrediënten voor een hilarische theateravond. Maar het eindigt in een slagveld ...natuurlijk!

Bijna vijf uur theater, met in de pauzes tussen de voorstellingen door een verrassende hapje met hier en daar een scheut paardenbloemenwijn om het af te maken..... ‘De Kruistochten’ is na ‘Wie is bang voor Virginia Woolf’ en ‘Blankenberge’, voor WIG-Producties de derde niet eigen geschreven productie. Wederom kiest WIG-Producties voor een bijzondere locatie.

TICKETS €32,50 (incl. 3 toneelstukken, 2 gratis drankjes en een hapje in de pauzes).Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: 5,5 uur | Kosten: €32,50
Aanmelden: https://www.wigproducties.nl
| Via website |
Locatie: Steateseal | Snekertrekweg 1 | 8912AA Leeuwarden
Contact en overig: Website