Albumrelease Electric Hollers

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

Albumrelease Electric Hollers - Leeuwarden - 28 februari 2020 - 20:00 uur

© Neushoorn

Actie in de tent! Electric Hollers zijn weer terug in Neushoorn, en maken de hype waar. Deze show van Electric Hollers staat namelijk volledig in het teken van hun gloedje nieuwe, titelloze album. En ze gaan hem volledig spelen!

Electric Hollers staat garant voor een show vol blueslicks, rollende baslijnen en groovy drums en laat een fris, eigen geluid horen. Het trio uit Leeuwarden stond niet voor niets in de finale van de Dutch Blues Challenge 2019. Op hun nieuwe ‘self-titled’ album vangen ze hun rauwe sound en hebben ze de energie van hun liveshows weten vast te leggen. Het is niet enkel blues, ze rocken! Verwacht dus muziek geïnspireerd op artiesten als Led Zeppelin, Ten Years After, Santana, B.B. King, The Jimi Hendrix Experience en Grand Funk Railroad. De band speelt een extra lange show vanavond en de volledig plaat komt voorbij! Als kers op de taart verzorgt Leonard Ford het voorprogramma. Dus wees erbij en vier de nieuwe plaat van dit bluesrocktrio!

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: 20:45 - 00:00 | Kosten: €10,- / CJP €7,50
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden
Contact en overig: Website