Amsterdam Klezmer Band

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

Amsterdam Klezmer Band - Leeuwarden - 03 oktober 2020 - 20:00 uur

© Thomas Huisman

Jawel, onze gabbers van Amsterdam Klezmer Band keren terug naar Neushoorn! De niet-zo-traditionele klezmerband staat garant voor een feestje, of dat nu op een festival, in de kroeg of - zoals op deze avond - in de club is.

Ze komen van de straat en van het conservatorium. Ze houden van traditie en vernieuwing. Ze blazen festivaltenten omver en trekken tranen in theaters. Vol tegenstrijdigheden geeft deze wrijving van tegenpolen de zevenkoppige band haar glans. Liefhebbers weten dat je geen traditioneel avondje moet verwachten. Met een onorthodox eigen geluid spelen ze een mesjogge mix van klezmer en Balkan, ska en jazz, zigeuner en hiphop. Het is een beproefd recept dat zij in alle uithoeken van de wereld laten horen. Of het nou het Hong Kong Jazz Festival of het concertgebouw is, Sziget of een kroeg in Slovenië, Lowlands of een Turkse boulevard. De bolleboos weet wat hij kan verwachten; Amsterdam Klezmer Band is van alles, maar bovenal is het feest!

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: 21:00 - eindd | Kosten: € 13,65 (CJP) / € 17,50 (ONLINE) / € 17,50 (DEUR)
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden
Contact en overig: Website