NOORD-FRIESE WINKELTJESROUTE Elke maand op de laatste zaterdag van de maand t/m

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

NOORD-FRIESE WINKELTJESROUTE Elke maand op de laatste zaterdag van de maand t/m - Reitsum - 25 juli 2020 / 28 november 2020

© Friesland.nl

Gezellige winkelroute langs het Noord-Friese platteland. Een routekaart leidt u langs een dertiental winkeliers en ateliers. Zij heten u van harte welkom tijdens de gezamenlijke openingstijden van de Noord-Friese Winkeltjesroute. Verlaat de grote stad en kom genieten van het platteland met haar vergezichten, terpdorpjes, frisse lucht en het geruis van de waddenzee op de achtergrond. Ontmoet authentieke Friezen en geniet van hun verhalen over de regio.

Huur een fiets in Ferwert of Holwerd en maak er een perfect dagje uit van. Onderweg koffie- en lunchmogelijkheden bij de boer, in de theetuin of bij de molen. Ontdek het échte Friesland.

Elke donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag zijn de meeste lokaties geopend. Elke laatste zaterdag van de maand zijn alle winkeltjes en ateliers van de Noord-Friese Winkeltjesroute gezamenlijk geopend én gelden er leuke akties. Ook heeft elke winkel haar eigen winkeltijden. Download de routekaart met adressen op de site www.noordfriesewinkeltjesroute.nl.

Wanneer

Elke maand op de laatste zaterdag van de maand t/m 28 november 2020 10.00 - 17.00 uur Elke donderdag en vrijdag voor 80 weken 13.00 - 17.00 uur

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: 4 uren | Kosten: GRATIS
Aanmelden: Via website | Per email | Telefonisch | Ter plaatse |
Locatie: Bij De Pastorie B&B Reitsum | Flieterpsterdyk 21 | 9175GG Reitsum
Contact en overig: Website