RONDVAART MAKKUM MET IT PREAMKE

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

RONDVAART MAKKUM MET IT PREAMKE - - 02 juli 2020 / 30 september 2020

© Friesland.nl

Vanaf het water kun je heerlijk genieten van de prachtige omgeving van Makkum. Je vaart met een praam (open boot) over de binnenwateren van o.a. Makkum.

Voor de rondvaarten maakt de Stichting It Preamke gebruik van een grote praam (type open rondvaartboot), genaamd LOIS. De praam is voorzien van banken aan weerszijden en tafeltjes in het midden.

De bemanning van de Lois bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen voor een ontspannen sfeer aan boord en vertellen graag wat er te zien is onderweg. Tevens is er een informatieboek aan boord met daarin veel informatie over de vaarroutes en bezienswaardigheden in de omgeving.

Het gebied wordt doorsneden door vele slootjes, vaarten en kanalen. Brede rietkragen geven het gebied een bijzondere uitstraling.

Wil je kennismaken met de prachtige omgeving van Makkum vanaf het water, dan kun je kiezen uit de zgn. "opstaptochten" óf de Lois geheel afhuren voor bijvoorbeeld een familiedag, personeelsuitje, vrijgezellenfeest o.i.d. Catering is in overleg mogelijk, evenals het onderweg aanleggen voor het bekende Friese fierljeppen of andere Oudhollandse spelletjes!

Afvaarten voor losse opstappers zijn op dinsdag- en donderdagmiddag (maximaal 10 personen).

Elke dinsdag en donderdag t/m 30 september 2020 om 13.30 uur, om 15.00 uur, om 16.30 uur

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: 1.5 uur | Kosten: Kinderen € 8,00 Volwassenen € 10,00
Aanmelden: Via website | Per email | Telefonisch | Ter plaatse |
Locatie: It Preamke Rondvaarten | Suderseewei 11 | 8754GK
Contact en overig: Website