Roon Staal, zanger,componist, acteur en pianist.

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

Roon Staal, zanger,componist, acteur en pianist. - St.-Jacobiparochie - 16 februari 2020 - 15:30 uur

© Roon Staal

Zondag 16 februari geeft zanger - pianist Roon Staal een concert in de Groate Kerk te Sint Jacobi Parochie. In deze kerk is in 2018 de cd In Concert opgenomen en in 2019 een gedeelte van zijn nieuwste album Peace. Zichzelf begeleidend vanachter de vleugel zal naast eerder repertoire ook van deze albums veel songs ten gehore worden gebracht.

Roon Staal woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland en Japan, waar hij ook aan zijn muzikale carriere werkt en geregeld concerten geeft.

Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 nog genomineerd voor een musical award voor zijn rolvertolking van Peter Koot in de musical Petticoat en met eerder (2002) nog zijn hoofdrol in de rock-opera Tommy van rock-group The Who in een productie van het Koninklijke Luchtmacht orkest, trad hij ook op in het voorprogramma van de legendarische Art Garfunkel. (Simon&Garfunkel).

Staal, die onlangs fraai gerecenseerd werd door Jacques d'Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel en Gilbert O'Sullivan, heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken met zijn liederen en liedjes van grote namen en eigen werk.

Entree €10,00 voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar gratis

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: 1 uur 30 min. | Kosten: € 10,00 voor volwassenen, kinderen tot 16 jaar gratis
Aanmelden: Aan de zaal of reserveren via reserverin | Via website | Per email | Telefonisch | Ter plaatse |
Locatie: De Groate Kerk | Oosteinde, 1 | 9079PD St.-Jacobiparochie
Contact en overig: Website