SlikTones presenteert; concert Larry John McNally met filmopnames

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

SlikTones presenteert; concert Larry John McNally met filmopnames - Oudebildtzijl - 21 februari 2020 - 21:00 uur

© Larry John McNally

OUDEBILDTZIJL – Larry John McNally is liedjesschrijver van het hoogste niveau, zijn nummers worden gecoverd door de grote namen uit de muziekwereld zoals Don Henley, Bonnie Raitt, Rod Stewart, Joe Cocker en Jennifer Warnes. Van dit unieke concert zullen dan ook film- en geluidsopnames worden gemaakt.

Sinds 1981 is McNally actief in de muziek. Hij omschrijft zijn stijl zelf als ‘Folk-Hendrix’: het is een mix van literaire teksten, met invloeden uit de blues, folk en jazz hoek. Bewonderaars roemen zijn vloeiende gitaarstijl, welke doet denken aan Jimi Hendrix. Zijn optredens worden bestempeld als iets bijzonders en zijn van belang voor een ieder die serieus van liedjes houdt. De Amerikaan reist de hele wereld over met band en alleen. In de Julianakerk in Oudebildtzijl geeft hij een solo concert.

De liedjes van McNally zijn begeerde pareltjes voor zijn aanbidders en prachtige vondsten voor de luisteraar die ze voor het eerst hoort. Het zijn nummers over liefde, verwondering, stadslichten, ouder worden en nog veel meer. Met dit live concert van Larry John McNally presenteert SlikTones wederom een muzikaal fenomeen.

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: 2 uur | Kosten: 15,00 (17,50 voorverkoop)
Aanmelden: Per email | Telefonisch |
Locatie: SlikTones | Ds.Schuilingstraat 4-6 | 9078WD Oudebildtzijl
Contact en overig: Website