This Is Jackson - The HITS

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

This Is Jackson - The HITS - Leeuwarden - 02 oktober 2020 - 21:00 uur

© Neushoorn

Whoo! This Is Jackson is terug met een show vol Jackson-hits. Na de succesvolle Thriller-tour houden ze het nu eenvoudig en presenteren ze een avondvullende show waarin de vele hits van Michael Jackson je om de oren vliegen.

Michael Jackson scoorde als soloartiest immens veel hits en maakte als kleine jongen al faam met zijn broers in The Jackson Five. This Is Jackson presenteert de hits uit zijn gehele carrière en doet dit in een moordend tempo. Monty Wells is de stem van de MJ, terwijl Fatih Kilci, finalist van Turkey’s Got Talent, in de huid van de King of Pop kruipt en danst tot hij erbij neervalt. De internationale negenkoppige band weet hoe ze een show moeten neerzetten. Met tot in perfectie gespeelde nummers, een volledig aangekleed podium en spetterende visuals voor ieder nummer, is dit de Jackson-show die je niet wilt missen. Don’t stop dancing ‘til you get enough!

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: 21:00 - eind | Kosten: € 17,25 (CJP) / € 23,00 (ONLINE) / € 23,00 (DEUR)
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911BP Leeuwarden
Contact en overig: Website