Wolter Kroes + JôN!

Corona virus

Let op de aanvullende maatregelen m.b.t. het Coronavirus bij ieder evenement! Neem bij onduidelijkheden contact op met de organiserende instantie.

Wolter Kroes + JôN! - Sneek - 22 november 2019 - 21:00 uur

© Poppodium het Bolwerk

Wolter Kroes kennen we natuurlijk van hits als 'Viva Hollandia' en 'Ik heb de hele nacht liggen dromen'. Inmiddels zit de populaire volkszanger 30 jaar in het vak. Na uitverkochte shows in AFAS Live en Ahoy komt hij zijn jubileum ook vieren in Sneek!Dat Wolter een geboren muzikant is, bleek al toen hij op zijn vijfde begon met drummen. Zijn zangcarrière startte toen hij op zijn twintigste een talentenjacht won. Hij maakte hierna van zingen zijn werk en begon met optreden.In 1989 kwam Wolters debuutsingle 'Ik mis je elke dag een beetje meer' uit. 


Zijn grote doorbraak volgde in 1995, toen hij een dikke hit scoorde met de single 'Laat me los'. Het nummer was afkomstig van het gelijknamige album, waarop hij ook een duet met Willeke Alberti zong. Het album werd een grote hit en stond wekenlang in de Album Top 100.Daarna bracht Wolter meer hits uit. Zo was er in 2000 succes met 'Ik heb de hele nacht liggen dromen'. In 2008 scoorde Wolter zijn eerste nummer-1 hit met 'Viva Hollandia'. Dit lied bracht hij uit ter ere van het EK-voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. In 2014 bereikte Wolter de nummer 1-positie in de Single Top 100 met 'Ik ben je prooi'. In het najaar van 2016 kwam zijn album Formidabel uit, waarop hij met een volledig orkest klassiekers in een Nederlandstalig jasje steekt.Wolter viert in 2019 dat hij 30 jaar in het vak zit. Onlangs verscheen zijn nieuwe single 'Hemel'. In het najaar volgt als kers op de feesttaart het album We gaan nog even door, waarvan we ongetwijfeld het nodige werk gaan horen op 22 november. 

Wolter neemt zijn live-band mee naar Sneek!

Support: JôN!
Met jarenlange ervaring als frontman van een bekende coverband weet JôN! van elke gelegenheid een muzikaal feest te maken. Zijn repertoire is zéér breed: van André Hazes tot AC/DC, disco tot hoempapa, folk tot country, rustige zwijmelnummers en heftige beats, klassiekers en hedendaagse hits. JôN! laat iedereen meezingen, zwijmelen, schuifelen, foxtrotten, walsen, dansen, headbangen, hakken, springen en de polonaise lopen. Afgelopen zomer verscheen zijn tweede single; HAWAII, ee up-temponummer dat JôN! zowel in het Nederlands als in het Fries zingt.

Details van dit evenement


Deel:

-

-


Evenement: Kosten: 30,00
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: Poppodium het Bolwerk | Kerkgracht 8 | 8601EC Sneek
Contact en overig: Website