De FrieslandAgenda-plugin
FrieslandAgenda, Publiek platform voor Evenementen en Uitgaan in Friesland

De FrieslandAgenda-plugin

Een volledige en betrouwbare agenda op uw eigen website. Uw (potentiële) klanten zullen het zeer waarderen! Ze kunnen dan immers direct zien wat er in de omgeving allemaal te doen is, zonder dat ze elders op het internet hoeven te zoeken. U houdt uw (potentiële) klanten dus vast op uw website.

FrieslandAgenda maakt het mogelijk! Onze agenda kan eenvoudig geïntegreerd worden in uw eigen website door middel van onze 'agenda-plugin*'. De plugin bevat alle aanstaande evenementen in Friesland en wordt iedere dag door de redactie bijgewerkt. De bezoeker van uw website kan in de agenda-plugin op allerlei manieren zoeken naar evenementen die hem of haar interesseren. Klik hier voor een voorbeeld van de FrieslandAgenda-plugin in de website van Camping De Finne.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Een standaard FrieslandAgenda-plugin kost slechts € 10,-- per maand. Voor het nemen van een abonnement neemt u contact op met redactie@frieslandagenda.nl. De plugin ontvangt u dan binnen een werkdag via de email. Het inbouwen van de plugin kan door uw websitebouwer over het algemeen binnen een aantal minuten worden gerealiseerd.

* De plugin is geheel responsive en geschikt voor inbouw in beveiligde websites. Daarnaast is de plugin neutraal van opzet zodat deze goed correspondeert met de layout van uw eigen website. De plugin geen reclame!