Concert van ‘Ella & Her Man’ in Cultuurpodium Dorpskerk Huizum

Concert van ‘Ella & Her Man‘ Cultuurpodium Dorpskerk Huizum, Leeuwarden,zondag 19 maart 2023 om 15.00 uurNa het succes van Myn Skip (Friese anjer - Prins Bernhard Cultuurfonds) over de geschiedenis van het skûtsje volgde de voorstelling Pianohuis over een relatie tussen ouder en kind. In 2023 maken Ella de Jong en Herman Woltman een nieuw muziekprogramma. Friese landschappen vermengd met muziek en poëzie. Thema’s zoals klimaatverandering, biodiversiteit en onbegrip zijn de aanleiding.

Ella de Jong is actrice en musicus. Ze speelt trompet en zingt in Big Band Friesland. Sinds 2012 speelt ze samen met Herman. Ze werden uitgeroepen als beste singer songwriters van Friesland.

Herman Woltman is docent en musicus. Hij geeft les aan de muziekschool It Toanhûs en De Speeldoos. Hij was jarenlang bandleider en componist van de groep Souldada.De toegangsprijs is € 12,50; voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50 (incl. consumptie in de pauze).Toegangskaarten kunnen van tevoren digitaal worden aangeschaft via het Ticketkantoor: https://www.ticketkantoor.nl/shop/EllaHerMan .

 Kom op tijd, dan kunt u een mooie plek uitzoeken!Bij de kerk is weinig parkeerruimte. Bezoekers kunnen - op loopafstand en gratis - parkeren op het ruime parkeerterrein tegenover Intratuin (zuidzijde Tijnjedijk).

Evenementdetails

Aanvang op 19 maart 2023 om 15 00

Locatie

Huizum Dorp 67 - Leeuwarden

Verdere details

Klik hier voor de website
Kosten: € 12,50; kinderen t/m 12 jaar € 2,50
Aanmelden: Toegangskaarten kunnen van tevoren digitaal worden aangeschaft via het Ticketkan


© Tekst: Cultureel Podium Dorpskerk Huizum - © Foto voorblad: Jaap Reedijk

Concert van ‘Ella & Her Man’ in Cultuurpodium Dorpskerk Huizum
©: Jaap Reedijk