Concert van Lenny Kuhr

Concert van Lenny Kuhr
©: Mischa Muijlaert.

Concert van Lenny Kuhr
begeleid door Freek Dicke (gitaren) en Frans de Berg (toetsen)

Cultuurpodium Dorpskerk Huizum, Leeuwarden,
zondag 25 februari 2024 om 15.00 uur style="mso-bidi-font-style: normal;">‘LENNY  KUHR’

De Grande Dame van het Nederlandse Chanson – zingt uit haar grote en levendige oeuvre. De kers op deze taart is het album dat eind januari 2022 op het label Excelsior werd uitgebracht met als titel: ‘Lenny Kuhr’.
Een album waarop ze uit haar comfort zone is getreden met verrassende resultaten. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat collega’s speciaal voor haar schreven. Onder andere Stef Bos, Spinvis Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna. Zelf zegt Lenny over het theaterprogramma dat ze uit eerder werk en uit haar nieuwe album heeft gedestilleerd: Ik heb eens gezegd ‘een lied is een compacte energie van een ongrijpbaar gegeven,’ en nog altijd verbaast het mij dat het lied mij steeds weer weet te vinden. Misschien omdat ik zo’n dankbare ontvanger ben. Het is de mooiste en levendigste kunstvorm die ik ken.
Het lied vertolkt gevoelens van het benoembare en onbenoembare op oneindig veel manieren. Het vertelt van jou en mij. Over onze existentie en dat wat zich daarin afspeelt. Foto: Mischa Muijlaert.
style="mso-bidi-font-style: normal;">De toegangsprijs is € 20,00.
>Toegangskaarten kunnen van tevoren digitaal worden gereserveerd via het Ticketkantoor: style="mso-bidi-font-style: normal;">https://www.ticketkantoor.nl/shop/LennyKuhrLwd .
>
Bij de kerk is weinig parkeerruimte. Bezoekers kunnen - op korte loopafstand en gratis - parkeren op het ruime parkeerterrein tegenover Intratuin (zuidzijde Tijnjedijk).
style="mso-bidi-font-style: normal;">Inlichtingen: style="mso-bidi-font-style: normal;">dorpskerkhuizum@gmail.com style="mso-bidi-font-style: normal;"> .
Meer informatie op:
style="mso-bidi-font-style: normal;">https://www.dorpskerkhuizum.nl , style="mso-bidi-font-style: normal;">
style="mso-bidi-font-style: normal;">https://www.facebook.com/dorpskerkhuizum style="mso-bidi-font-style: normal;"> en style="mso-bidi-font-style: normal;">https://www.lennykuhr.com .  

Locatie

Huizum Dorp 67 - Leeuwarden

© Tekst: Cultureel Podium Dorpskerk Huizum © Foto voorblad: Mischa Muijlaert.
Lees meer