Online Dorpscanon Workshops

Vanaf 26 mei 2021 start DeeEnAa met wekelijkse online dorpscanon-workshops. In deze workshops wordt uitleg gegeven over het idee achter de dorpscanons en hoe deze kunnen worden gemaakt. Verder zal uitgelegd worden hoe het systeem kan worden gebruikt voor het ondersteunen van dorpswandelingen (incl. bebording met QR-codes en gekoppelde WebApp) en wordt uitleg gegeven over het geheel vernieuwde dorpscanon-beheersysteem.

De workshops zijn vooral bedoeld voor lokale historische commissies en verenigingen van plaatselijk belang maar als u zich op persoonlijke titel sterk maakt voor documentatie van de lokale historie van uw dorp of stad dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om deel te nemen.

U kunt gratis deelnemen aan een of meerdere van deze workshops. De workshops zijn voorlopig op iedere Woensdagavond in de maanden Mei en Juni. Aanvang is telkens 19:30uur en de workshops duren ongeveer een tot anderhalf uur.

U kunt zich via het aanmeldformulier op www.deeenaa.nl en www.dorpscanon.nl aanmelden voor een van de volgende workshops: 26 mei, 2 Juni, 9 Juni, 16 Juni en 23 Juni. Bij het aanmelden graag wel even duidelijk vermelden voor welke workshop en voor welk dorp u zich aanmeldt. Na aanmelding krijgt u via de mail een digitale uitnodiging met daarin de link naar de betreffende online workshop.

Natuurlijk is het doorgaan van de workshops gebonden aan een minimaal aantal deelnemers. Mocht een workshop geannuleerd worden dan wordt u natuurlijk ruim vooraf geïnformeerd.

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens een van onze dorpscanon-workshops op 26 mei, 2 Juni, 9 Juni, 16 Juni of 23 Juni.

Evenementdetails

Let op! Dit is een online evenement! Om deel te nemen gaat u naar de volgende website:

https://www.deeenaa.nl
Kosten: Gratis evenement
Aanmelden: Aanmelden via de website

Verdere details

Kosten: Gratis evenement
Aanmelden: Aanmelden via de website


© Tekst: - © Foto voorblad: Bauke Folkertsma

Online Dorpscanon Workshops
©: Bauke Folkertsma